Zijn wij te vertrouwen?Xtra Automatisering partner van Kaspersky

Zijn wij betrouwbaar?

Dit is een waarschijnlijk de meest voorkomende gedachte van een bezoeker annex koper.

Hieronder proberen wij u aanwijzingen te geven over onze betrouwbaarheid.

  1. Op deze pagina van MijnPolitie, kunt u controleren of er van een webwinkel (i.c. ons) meldingen zijn gemaakt t.a.v. oplichting.
  2. Op de pagina 'Over Ons' staat belangrijke informatie vermeld zoals contactgegevens, geschiedenis, BTW-nummer, nummer inschrijving KvK, FaceBook, etc. Wij zijn dan ook gewoon per telefoon (zonder hoge kosten) en per e-mail bereikbaar. U mag ook langskomen (wel even van te voren bellen om teleurstellingen te voorkomen).
  3. Op onze FaceBook pagina kunt u actuele berichten zien welke wij plaatsen, waaronder onze aanwezigheid bij partnerdagen en uitreikingen van Awards voorzien van foto's en films. Het gezicht op deze pagina is van onze directeur George Smits.
  4. Op de website's van de fabrikanten staan wij vaak vermeld. Zoals die van ESET waar u zelf kunt zien dat wij 'Platinum Reseller' zijn, de hoogste haalbare rang, doordat wij al sinds 2001 ESET op de Nederlandse markt verkopen en tienduizenden tevreden cliënten hebben.
  5. Op onze bedrijfswebsite kunt u recensies lezen van onze Beheer cliënten (waarvan wij de automatiseringsomgeving beheren) en Online cliënten.
  6. U kunt ook op Reviewspot recensies lezen over ons.
  7. Ook op de pagina 'Wat vinden anderen van ons?' staan veel reacties van cliënten.
  8. Indien u op een zoekmachine zoals Google gaat zoeken op onze bedrijfsnaam of websitenaam zult u geen negatieve vermeldingen vinden.

Wij proberen de afhandeling op onze pagina's zo veilig mogelijk te laten gebeuren, en daarom laten wij onze systemen altijd scannen door een onafhankelijke partij. Onze afhandelpagina's worden daarom ook versleuteld (SSL) verzonden.

U kunt bij ons op veel verschillende wijzen betalen, zoals; iDeal, PayPal, Bankoverschrijving, Eenmalige incassomachtiging, op Factuur en contant bij ons op kantoor.

Mocht u als cliënt niet tevreden zijn over onze dienstverlening, schroom niet en neem dan altijd contact met ons op.