Kaspersky Security for Storage

Kaspersky Security for Storage

Opslagbeveiliging voor EMC Celerra/ VNX/ Isilon, Netapp, Hitachi, Oracle en IBM

  • Stabiele architectuur – voor fouttolerantie
  • Minimale impact op NAS-prestaties
  • In hoge mate schaalbare opslagbeveiliging

Bekijk de datasheet (pdf)

Voordelen

Opslagbeveiliging met hoge prestaties
Verbeterde beveiligingsprestaties dankzij de nieuwste anti-virusengine, geoptimaliseerde scantechnologie en flexibele uitzonderingsinstellingen van Kaspersky Lab.

Robuuste anti-virusbescherming voor opslag
Kaspersky Security for Storage biedt realtime beveiliging, waarbij virussen, wormen en andere kwaadaardige programma's worden verwijderd.

Bescherming waar u op kunt vertrouwen
Kaspersky Security for Storage start automatisch opnieuw op, nadat het programma geforceerd is afgesloten. Op die manier blijft uw infrastructuur beschermd tegen malware.

Eenvoudig beheer
Kaspersky Security for Storage is gebruiksvriendelijk en kan op afstand worden geïnstalleerd.

Regelmatige updates
Anti-virusdatabases worden automatisch bijgewerkt, zodat u tijd bespaart en uw gegevens continu beschermd zijn.

Functies

Permanente anti-virusbescherming voor uw opslag, plus on-demand scans
Telkens wanneer een bestand wordt gestart of gewijzigd, wordt het automatisch gescand – en worden verdachte objecten behandeld, verwijderd of voor verdere analyse in quarantaine geplaatst.

Proactieve anti-malwaretechnologieën
De nieuwste anti-malware-engine van Kaspersky Lab maakt gebruik van geavanceerde technieken (waaronder heuristische analyses) voor extra nauwkeurige detectie van malware en nog betere anti-virusbescherming voor opgeslagen gegevens.

Back-up van verdachte objecten
Wanneer een verdacht object wordt ontdekt, wordt het in quarantaine geplaatst. Voordat er acties voor het object worden uitgevoerd, wordt een ongewijzigde kopie in de back-upopslag geplaatst.

Flexibel scannen
Kaspersky Lab's flexibele scanprocessen helpen u uw bedrijfsnetwerk te beveiligen en de belasting van uw servers te optimaliseren. U kunt diverse scaninstellingen definiëren, waaronder:

  • Specifieke processen uitsluiten van scans
  • De diepte van anti-virusbescherming instellen
  • Opgeven welke bestandstypen altijd moeten worden gescand
  • Opgeven welke bestandstypen altijd moeten worden uitgesloten van scans

Door beheerder te kiezen 'vertrouwde processen'
Als de prestaties van een specifieke taak, zoals een gegevensback-up, worden beïnvloed door anti-malwarescans, kan de taak worden uitgesloten van het scanproces.

Ondersteuning voor HSM (Hierarchical Storage Management)
Kaspersky Security for Storage is compatibel met disk storage management systemen (Hierarchical Storage Management) en biedt effectieve anti-virusbescherming voor bestandssystemen met complexe hiërarchieën.

Gebruiksvriendelijke, gecentraliseerde beheerconsole
Kaspersky Security for Storage wordt compleet met Kaspersky Security Center geleverd. Kaspersky Security Center is een gecentraliseerde beheerconsole waarmee het product op afstand kan worden geïnstalleerd en geconfigureerd, en waarmee het beheer van de dagelijkse werking, updates en meldingen worden vereenvoudigd.

Diverse beheertools
U kunt Kaspersky Security for Storage rechtstreeks of op afstand via de Microsoft Management Console of Kaspersky Security Center of met behulp van de opdrachtregel beheren. De console biedt grafische rapporten over de beschermingsstatus van uw NAS-apparatuur.

Beheerdersrechten
Om te helpen voldoen aan specifieke beveiligingsvereisten kunnen er diverse rechtenniveaus aan de beheerders van de servers worden toegewezen.

Meldingssysteem
Er kunnen via de berichtenservice of e-mail voor een groot aantal gebeurtenissen meldingen naar beheerders worden verzonden. Kaspersky Security for Storage biedt integratie met SNMP (Simple Network Management Protocol) en kan met Microsoft Operations Management (MOM) werken.

Flexibele rapportage
Beheerders kunnen de werking bewaken met behulp van grafische rapporten of via de gebeurtenislogboeken van Microsoft Windows of Kaspersky Security Center. Een geïntegreerde zoekfunctie ondersteunt filters, zodat grote logboeken snel kunnen worden doorzocht.

Applicaties opgenomen in Kaspersky Security for Storage:

U kunt de systeemvereisten voor elke applicatie bekijken door in de bovenstaande lijst met applicaties op het gewenste onderdeel te klikken.