Kaspersky Security for File Server

Kaspersky Security for File Server

Voor Windows en Linux

  • Gecentraliseerde bescherming in realtime
  • Hiërarchisch opslagbeheer
  • Geavanceerde configuratie

Bekijk de datasheet (pdf)

Voordelen

Ondersteunt een aantal populaire serverplatformen
Kaspersky Security for File Server biedt superieure anti-malwarebescherming voor file servers met het besturingssysteem Windows, Linux of FreeBSD.

Uitstekende prestaties met minimale impact
Kaspersky Security for File Server bevat een nieuwe geoptimaliseerde scanengine, voorziet in werklastverdeling voor serverbronnen en biedt bescherming met een minimale impact op de systeemprestaties.

Betrouwbare anti-malwarebescherming
Als er storingen op uw systeem optreden of als het geforceerd wordt afgesloten, wordt Kaspersky Security for File Server automatisch opnieuw opgestart voor een blijvende superieure anti-malwarebescherming van uw infrastructuur terwijl u de oorzaak van het probleem uitzoekt.

Functies

Beheerfunctionaliteit en rapportage
Dankzij gebruiksvriendelijke beheertools, eenvoudig toegankelijke informatie over de beveiligingsstatus en robuuste rapportagesystemen kunt u de IT-beveiliging eenvoudiger beheren, voor meer flexibiliteit, wendbaarheid en productiviteit.

Ideaal voor complexe netwerkinfrastructuren
Kaspersky Security for File Server beschermt Citrix en Microsoft-terminalservers en kan worden uitgevoerd op clusterservers. Hiermee beschikken organisaties die hun kosten willen beheren en hun bronnen willen optimaliseren over een betere beheerbaarheid en interoperabiliteit.

Ondersteuning voor gevirtualiseerde omgevingen
Kaspersky Security for File Server heeft de VMware Ready-certificering.

Applicaties opgenomen in Kaspersky Security for File Server:

Bekijk de systeemvereisten voor elke applicatie door hierboven op de betreffende applicatie te klikken.