Kaspersky Security for Virtualization, Core

Kaspersky Security for Virtualization, Core

Bescherm uw virtuele infrastructuur

  • Speciaal ontwikkeld voor virtuele servers en desktopcomputers
  • Oplossingen voor VMware, Citrix en Microsoft
  • Helpt hoge consolidatieratio's te waarborgen
  • Beveiliging op bestands- en netwerkniveau

Bekijk de datasheet (pdf)

Voordelen

Beveiliging die speciaal is ontwikkeld voor gevirtualiseerde infrastructuren
Aangezien Kaspersky Security for Virtualization specifiek is ontwikkeld voor het beveiligen van virtuele machines, kunnen bedrijven hiermee een hogere virtualisatiedichtheid en betere prestaties realiseren, met een hoger investeringsrendement tot gevolg.

Beveiliging van virtuele machines die uw resources minder belast
U hoeft geen complete beveiligingsagent op elke virtuele machine te installeren. In plaats daarvan biedt Kaspersky Security for Virtualization een efficiëntere manier om uw gevirtualiseerde omgevingen te beschermen, zodat u uw processors, geheugen, opslag en I/O minder belast:

  • Microsoft Hyper-V-, Citrix Xen- en VMware-omgevingen kunnen worden beveiligd door één virtuele appliance op elke virtuele host, waarbij op elke virtuele machine slechts zeer kleine agents worden geïnstalleerd
  • VMware-omgevingen kunnen ook worden beveiligd door een agentless beveiligingsoplossing, wat inhoudt dat slechts één instantie van de beveiligingssoftware elke virtuele machine beschermt die op een virtuele host wordt uitgevoerd

Kaspersky Security for Virtualization is ideaal voor datacenters die gebruikmaken van een combinatie van verschillende hypervisors.

Bekroonde anti-malware garandeert superieure beveiliging voor uw systemen
De nieuwste anti-malware-engine van Kaspersky Lab combineert handtekeninggebaseerde, proactieve en cloudondersteunde technologieën om superieure detectiepercentages te realiseren, met inbegrip van bescherming tegen zero-day-dreigingen.

Extra beveiligingslagen beschermen u tegen netwerkbedreigingen
Kaspersky Security for Virtualization beschermt virtueel verkeer op netwerkniveau en biedt krachtige voorzieningen om malware uit te schakelen.

Gebruiksvriendelijke, centrale beheerconsole levert uw IT-team tijdsbesparingen op
Dankzij één geïntegreerde beheerconsole kan uw IT-team de beveiliging van al uw virtuele machines - en die van andere Kaspersky-beveiligingsapplicaties die u op fysieke infrastructuur en mobiele apparaten uitvoert - centraal beheren. Door het voor uw team gemakkelijker te maken om hybride omgevingen te beheren (omgevingen waarin virtuele, fysieke en mobiele platforms worden gecombineerd), helpt Kaspersky u virtualisatieprojecten te implementeren in een tempo dat u zelf wenst.

Flexibele licentieverlening helpt u de kosten onder controle te houden
Wat de licentieopties betreft geeft Kaspersky u de keuze uit 'per machine' - waarbij u ook nog eens kunt kiezen uit 'per desktop' of 'per server' - en 'per core'. Zo kunt u altijd het meest voordelige licentiemodel voor uw bedrijf of grootschalige datacenter kiezen.

Functies

Anti-malwarebescherming op bestandsniveau
De bekroonde anti-malware-engine van Kaspersky biedt automatische beveiliging in realtime voor elke actieve virtuele machine, zowel on-access als on-demand.

Cloudondersteunde beveiliging
Het cloudgebaseerde Kaspersky Security Network (KSN) kan nieuwe bedreigingen binnen 0,02 seconden identificeren.

Netwerkbescherming
Kaspersky Security for Virtualization is uitgerust met speciale technologieën om uw virtuele machines te beschermen tegen netwerkbedreigingen.

Shared Cache
In een typische omgeving zijn veel dubbele bestanden aanwezig op verschillende virtuele machines. Terwijl sommige beveiligingsproducten elke instantie van een bestand scannen, beschikt Kaspersky Security for Virtualization over een gedeelde cache, waardoor elk bestand slechts één keer hoeft te worden gescand. Het resultaat van de scan wordt bewaard, waardoor het niet meer nodig is om hetzelfde bestand nog eens te scannen op andere virtuele machines die op dezelfde virtuele host worden uitgevoerd.

Centrale beheerconsole
Kaspersky Security Center geeft beheerders een gecentraliseerd overzicht van alle virtuele, fysieke en mobiele apparaten die door Kaspersky-technologieën worden beschermd.

Flexibele beveiligings- en beheertools
U kunt eenvoudig verschillende beveiligingsinstellingen op verschillende groepen virtuele systemen toepassen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om scanfuncties uit te sluiten als die niet relevant zijn voor een bepaalde applicatie, zodat de prestaties niet worden beïnvloed door onnodige processen.

Applicaties opgenomen in Kaspersky Security for Virtualization:

Bekijk de systeemvereisten voor elke applicatie door hierboven op de betreffende applicatie te klikken.