Kaspersky Security for Mail Server

Kaspersky Security for Mail Server

Voor Exchange, Linux en Domino

  • Inkomende, uitgaande en opgeslagen e-mail scannen
  • Minder netwerkverkeer door intelligente spamfiltering
  • Voorkom verlies van vertrouwelijke gegevens

Bekijk de datasheet (pdf)

Voordelen

Bescherming voor mailservers
Kaspersky Security for Mail Server beschermt e-mail in de nieuwste versies van belangrijke e-mail- en collaboration-platformen, zoals Microsoft Exchange-, IBM Lotus Domino- en Linux-mailservers.

Meerlaagse spamfiltering
Intelligente, cloudondersteunde spamfiltering voor mailservers op basis van Microsoft Exchange en Linux werkt in realtime en zorgt voor een aanzienlijke afname van het verkeer door ongewenste berichten.

Geoptimaliseerd gebruik van systeembronnen
Dankzij een nieuwe anti-virusengine, werklastverdeling voor serverbronnen, geoptimaliseerde virusscantechnologie en de mogelijkheid om specifieke objecten uit te sluiten van scans, biedt Kaspersky Security for Mail Server hoogwaardige prestaties en zijn er minder bronnen vereist voor het uitvoeren van anti-virusscans.

Gegarandeerde stabiele beveiliging
Automatisch opnieuw starten, in het geval het systeem wordt afgesloten, zorgt voor een stabiele beveiliging terwijl u de oorzaak van het probleem uitzoekt.

Bevordert de gegevensbescherming en compliance
Kaspersky Security for Mail Server analyseert de inhoud van uitgaande e-mails en blokkeert automatisch alle berichten en bijlagen die vertrouwelijke bedrijfsgegevens of gevoelige informatie over medewerkers bevatten. De applicatie scant niet alleen op woorden in de geïnstalleerde woordenlijsten of de aangepaste woordenlijst van de beheerder, maar ook op gestructureerde gegevens.*

*Data Loss Protection-functies zijn alleen beschikbaar voor Microsoft Exchange-servers. Ze hebben een afzonderlijke licentie.

Functies

Eenvoudig beheer
Met de gebruiksvriendelijke beheertools, informatie over de beveiligingsstatus voor e-mail, flexibele instellingen voor scans en rapportagefuncties kunt u de beveiliging op eenvoudige wijze beheren.

Actuele bescherming
Door de frequente database-updates ontvangt u proactieve bescherming tegen de allerlaatste malware en spam.

Efficiënte bescherming
De betrouwbaarheid en hoge prestaties van Kaspersky Security for Mail Server zorgen voor minimale impact op uw kritieke bedrijfsprocessen.

Ondersteuning voor virtualisatie
Kaspersky Security for Mail Server heeft de VMware Ready-certificering.

Wereldwijde en lokale ondersteuning
Kaspersky Lab biedt hoogwaardige technische support, 24 uur per dag, plus een aantal bedrijfsondersteunende programma's.

Applicaties opgenomen in Kaspersky Security for Mail Server:

Bekijk de systeemvereisten voor elke applicatie door hierboven op de betreffende applicatie te klikken.